CAMAPANYA COMERCIAL

Nou finalistes per donar nom al SUV de Seat

Abrera, Alborán, Aran, Aranda, Àvila, Donosti, Tarifa, Tàrraco i Teide competeixen pel guardó

150220g15extintegracion01

150220g15extintegracion01

1
Es llegeix en minuts

Abrera, Alborán, Aran, Aranda, Àvila, Donosti, Tarifa, Tàrraco i Teide són els noms que Seat ha preseleccionat per batejar al seu tercer tot terreny urbà, que es comercialitzarà el 2018. En total ha rebut 10.130 propostes de topònims de la geografia espanyola, de les quals finalment n’ha elegit nou, que han superat tres rondes en què han participat experts de la firma, una agència externa de naming i una de propietat industrial i intel·lectual.

REQUISITS

El comitè d’experts ha tingut en compte aspectes com que els noms encaixessin amb els valors de la marca i del nou SUV, la facilitat de pronunciació en diferents idiomes i que no estiguessin registrats en qualsevol de les zones en què opera Seat. Ara la firma organitzarà grups focals en els seus principals mercats i realitzarà tests per elegir, almenys, tres finalistes

    

Al gener, Seat va anunciar l’obertura d’un concurs per elegir el nom del seu pròxim SUV. El president de l’empresa, Luca de Meo, està molt satisfet, ja que s’han mobilitzat més de 130.000 persones de 106 països. «Volem agrair-los a tots ells la seva participació. Cada vegada queda menys per conèixer el nom del nou SUV de Seat», apunta.

Notícies relacionades

    

La marca presentarà el 12 de setembre, al Saló de Frankfurt (Alemanya), els finalistes. Des d’aquest dia fins al 25 de setembre, es podrà votar per un candidat a través de la web de Seat. El que reuneixi més vots serà el guanyador i el seu nom es revelarà abans del 15 d’octubre. 

Temes:

Cotxes Seat