RESULTATS

Telefónica revisa a l'alça els seus objectius per al 2017

La multinacional espanyola va ingressar 26.091 milions d'euros el primer semestre i millora el benefici un 28%

 

  / REUTERS / SERGIO PÉREZ

1
Es llegeix en minuts
Max Jiménez Botías / Barcelona

Telefónica ha revisat a l’alça els seus objectius per al 2017 i preveu incrementar els ingressos més de l’1,5%, davant la previsió anterior que era mantenir-los estables, malgrat l’impacte negatiu de la regulació, va informar ahir l’operadora. En un comunicat en què va donar a conèixer els resultats del primer semestre del 2017, la companyia ha reiterat també el dividend anunciat per a aquest any, de 0,40 euros per acció. Els comptes de l’operadora han rebut el suport dels inversors, en la mesura que va ser un dels valors de l’Ibex 35 que més bona evolució han registrat en la jornada d’aquest dijous, al registrar un increment del 2,5%, fins als 9,72 euros per títol.

«La fortalesa i millors tendències del negoci durant la primera meitat de l’any i el bon posicionament per seguir capturant creixement sostenible els pròxims trimestres, ens permeten revisar a l’alça els nostres objectius per a l’exercici 2017», va assenyalar el president de l’operadora, José María Álvarez-Pallete, en declaracions recollides en el comunicat.

Notícies relacionades

L’operadora va obtenir eel primer semestre del 2017 un benefici net de 1.600 milions d’euros, cosa que suposa el 28,9% més que en el mateix període de l’any anterior, segons ha informat la companyia.  Els ingressos es van situar en els 26.091 milions d’euros, el 3,4% més. 

El conseller delegat de Telefónica, Ángel Vilá, va assenyalar per la seva part que la companyia no descarta la possibilitat de créixer en altres mercats, com el brasiler, i va reconèixer que analitzaran oportunitats de consolidació de mercat en cas que es presentin. «Si tenen sentit i creen valor», va concretar.  H