APOSTA PER BARCELONA

Seat obrirà el seu 'flagship' a l'edifici Deutsche Bank

El centre comptarà amb un concessionari i un espai per acollir esdeveniments culturals, exposicions i concerts

jjubierre39296643 seat170714114917

jjubierre39296643 seat170714114917 / Joan Guillamat Castells

2
Es llegeix en minuts

Seat ha escollit l’edifici Deutsche Bank, a la confluència del passeig de Gràcia amb l’avinguda Diagonal, per instal·lar un nou «espai multidisciplinari», que comptarà amb un concessionari i un espai per acollir esdeveniments culturals, exposicions, concerts, pop up stores i altres actes per enfortir el vincle de la marca amb la ciutat, així com un espai gastronòmic i un altre de coworking.

    

La companyia firmarà un contracte de lloguer per 10 anys amb la societat inversora KKH Property Investors, propietària de la torre, que va albergar fins fa poc la seu de Cuatrecasas. La firma amb seu a Martorell (Baix Llobregat) i que forma part del grup Volkswagen va explicar que aquest centre, que es preveu que obri les portes a finals del 2018, pretén convertir-se en «un referent de la vida cultural de Barcelona i acostar als visitants una innovadora experiència de marca».

    

El centre comptarà amb una superfície de 2.600 metres quadrats distribuïts en quatre plantes, i el projecte serà creat, desenvolupat i executat principalment per companyies que formen part del teixit econòmic, cultural i de disseny de la ciutat, va destacar la firma automobilística.

    

Va afegir que el nou espai «neix amb el ferm propòsit d’integrar-se en la vida cultural i econòmica de la ciutat» i aspira a convertir-se en un punt de trobada en què es reuneixin les noves tendències i el talent de Barcelona.

    

«El nou espai és el nostre tribut a Barcelona», va manifestar el president de Seat, Luca de Meo, que va assenyalar que aquest centre serà la seu de la marca a Barcelona.

    

En les noves instal·lacions, els visitants també podran comprar les últimes novetats de Seat. El vicepresident comercial de l’automobilística, Wayne Griffiths, va indicar que en aquest espai es podran experimentar «nous formats de venda, integrant l’última tecnologia per oferir una experiència única tant en termes de producte com de marca».

La mobilitat del futur

Aquest centre se sumarà al Seat Metropolis: Lab Barcelona, un laboratori que busca solucions intel·ligents per a la mobilitat del futur, instal·lat al Pier 01 de la capital catalana, que va obrir les portes a l’abril.

Notícies relacionades

    

L’edifici del Deutsche Bank va estar a punt de convertir-se en un hotel de luxe el 2015. Però els plans del grup van quedar paralitzats per la moratòria imposada a l’obertura d’establiments ho­telers aprovada per l’Ajuntament de Barcelona dirigit per Ada Colau.