JORNADA DE DESCOMPTES

Vuit trucs per aprofitar al màxim l'Amazon Prime Day 2017

Amazon oferirà milers de productes amb descompte els dies 10 i 11 de juliol

amazon-centro-logistico

amazon-centro-logistico

2
Es llegeix en minuts

Els dies 10 i 11 de juliol se celebra l'Amazon Prime Day 2017, una nova jornada de descomptes massius en el líder del comerç electrònic a Espanya. Es tracta de 30 hores on es podran comprar milers de productes (tecnologia, llar, jardineria...) amb grans descomptes. Si vols aprofitar al màxim les rebaixes, val la pena saber que hi ha alguns trucs per aconseguir comprar més barat.comprar més barat

1. PREPARA'T

Per poder accedir als descomptes s'ha de ser subscriptor d'Amazon Prime. Si encara no ets client Amazon Prime, t'hi pots apuntar amb un període de prova gratuït d'un mes.

Un altre consell és descarregar-te l''app' gratuïta d'Amazon, que permet als clients Amazon Prime accedir a les ofertes de Prime Day fàcilment en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, i fer les compres des del mòbil.

2. REVISA LES DADES

Per anar més ràpid al comprar, és recomanable revisar la data de caducitat del teu mètode de pagament i confirmar que totes les adreces siguin vàlides i correctes. Recorda que per a destins duaners, com les Canàries i Ceuta i Melilla, és necessari el DNI o el NIF a l'adreça.

Accedeix a 'El meu compte' per revisar les teves dades i no perdis l'opció de comprar en Prime Day per una targeta que ha expirat o perquè has de canviar una adreça.

3. NO ET PERDIS LES OFERTES

El dia de les ofertes, els clients poden rebre notificacions al seu mòbil. Per rebre-les, has d'obrir l'aplicació Amazon Móvil i prémer a 'Configuració', i a continuació a 'Notificacions'. Activa 'Ofertes que segueixes' o 'en llista d'espera'. D'aquesta manera, et podràs subscriure a les ofertes que més t'interessin.

Rebràs una notificació quan l'oferta estigui a punt de començar. Una vegada que estigui activa, afegeix l'oferta a la teva cistella i recorda que, per a les ofertes flaix, disposes de 15 minuts per completar la compra.

4. OFERTES ABANS D'HORA

Encara que el Prime Day sigui els dies 10-11, la firma activarà desenes d'ofertes els dies previs. Començarà el compte enrere per a Prime Day el dia 5 de juliol. A partir d'aquesta data hi haurà promocions exclusives per a clients Prime disponibles cada dia a la web d'Amazon.

5. APROFITA TOTS ELS TIPUS D'OFERTES

Durant l'Amazon Prime Day, recorda que hi ha tres tipus d'ofertes:

Ofertes flaix: les ofertes flaix tindran una durada màxima de 10 hores o fins que s'esgotin les existències. Hi haurà moltes ofertes activant-se al llarg del dia, així que et recomanem refrescar la pàgina sovint.

Ofertes del dia: les ofertes del dia estaran disponibles des del 10 de juliol a les 18.00 hores fins a l'11 de juliol durant tot el dia. Has d'estar atent perquè algunes ofertes es poden acabar.

Promocions exclusives Prime: aquestes promocions s'apliquen a un conjunt de productes. A les seves pàgines de detall, veuràs un missatge amb l'import o el percentatge de descompte, que s'aplicarà abans d'acabar la teva comanda. 

6. SIGUES RÀPID

Una vegada hagin començat els descomptes, has de tenir en compte que no seràs l'únic que els voldrà aprofitar. En alguns productes l'estoc serà limitat, de manera que si hi ha un producte que realment t'interessa, val més que el compris.

7. LLISTES D'ESPERA

Notícies relacionades

Si un producte s'ha esgotat però el vols, utilitza la llista d'espera. Pot ser que totes les unitats estiguin reservades per altres clients momentàniament. Utilitza la llista d'espera i Amazon et notificarà si el producte torna a estar disponible.

8. DEVOLUCIONS

Recorda que les compres de Prime Day disfrutaran d'un període de devolució estàndard de 30 dies. Així, si t'acabes penedint de la teva compra, sempre la podràs tornar.