COMPRES 'ON LINE'

Amazon s'alia amb Dia per ampliar la venda d'alimentació a Barcelona

Els clients de Prime Now podran comprar productes frescos i de la marca blanca de Dia i rebre'ls a casa en una hora

usuario-compra-desde-aplicacion-prime-now-amazon-1475622273012

usuario-compra-desde-aplicacion-prime-now-amazon-1475622273012

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Amazon segueix amb la seva estratègia de plantar cara als supermercats tradicionals. I per fer-ho, res millor que aliar-se amb un d'ells: el gegant de les vendes 'on line', a través del seu servei d'entregues ultraràpides Prime Now, estén des d'aquest dimecres el seu acord amb Dia a Barcelona, i repartirà en només una hora més de 5.000 aliments frescos i envasats de la firma de supermercats.

D'aquesta manera, Dia i Amazon amplien l'acord que ja tenen a Madrid a la ciutat de Barcelona i rodalies (27 poblacions en total). Fruit de l'acord, els clients de l''app' Prime Now podran accedir a una botiga especial anomenada La Plaça de Dia, on trobaran 5.300 referències de la botiga 'on line' de la firma de distribució. Hi poden trobar tot tipus de productes, des de frescos fins a marques líders, passant per la marca blanca de la firma.

Oberta els set dies de la setmana de 8.00 a 0.00 hores (la compra es realitza des del telèfon mòbil), les comandes es prepararan en un magatzem de Dia dedicat exclusivament a aquest tipus d'entregues, que està situat a l’Hospitalet de Llobregat.

ENTREGA EN UNA HORA

Gràcies al servei d'entregues ultraràpides de Prime Now, els clients del gegant de la distribució podran rebre la seva comanda a casa en una hora (5,90 euros per comanda), o en franges de dues hores de forma gratuïta quan ells desitgin, sempre en el lloc que prefereixin (casa, oficina...). Com en el cas de les compres de productes d'Amazon, la comanda mínima del cistell de consum són 19 euros.

Notícies relacionades

"Gràcies a aquests acords, una àmplia selecció de productes -que inclouen fruita fresca, verdures, pollastre i peix, així com vins i licors- estaran disponibles a través d'Amazon Prime Now, que amb aquesta expansió ampliarà els seus actuals 20.000 articles amb 5.000 referències, de les quals al voltant d'un 70% són nous productes que s'afegeixen al catàleg existent", han assegurat fonts de l'empresa nord-americana.

Amb aquest nou servei afegit, Amazon segueix plantant cara a la distribució tradicional. A l'estrena a Barcelona l'octubre passat de Prime Now (accessible per als clients Prime -quota de 19,95 euros a l'any- d'Amazon), s'hi va sumar aquell mateix mes Amazon Pantry, un servei per omplir el rebost en què els clients poden anar afegint els productes que necessiten a una caixa virtual i quan aquesta s'omple, la reben a casa l'endemà.