MÉS OPCIONS AÈRIES DES DE BCN

El Prat tindrà vols 'low cost' transoceànics des del juny

Level, la 'low cost' d'IAG, volarà a Buenos Aires, San Francisco, Punta Cana i Los Angeles des de Barcelona

Norwegian també oferirà des del juny vols de baix cost a diverses ciutats dels EUA

avionlevel

avionlevel
jgblanco37705869 barcelona 17 03 2017 economia     presentacion de la nueva c170317130119

/

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

IAG ha desvelat aquest divendres a Barcelona els detalls del nou model operatiu de baix cost per a vols de llarg radi. Més competència per a l'aeroport de Barcelona-el Prat en vols intercontinentals. El grup IAG (Iberia, British Airways i Vueling) anomenarà la nova 'low cost' Level. En concret, ha previst vols a Buenos Aires, San Francisco, Punta Cana i Los Angeles. Les rutes seran operades per Iberia sota la nova marca.

Només dos mesos abans de començar la seva operativa, el conseller delegat del grup IAG, Willie Walsh, ha desvelat a Barcelona el nom de la nova companyia i l'estratègia que seguirà a la instal·lació, on compta amb la presència d'Iberia al pont aeri, de Vueling com a 'hub' i de vols al Regne Unit de British Airways.

Per començar l'operativa, IAG ha elegit quatre rutes: Buenos Aires (tres vegades per setmana), San Francisco (tres vegades), Punta Cana (dues vegades) i Los Angeles (dues vegades). Els vols començaran l'1 de juny a Los Angeles, el 2 de juny a San Francisco Oakland, el 10 de juny a Punta Cana i el 17 de juny a Buenos Aires.

Notícies relacionades

La companyia posarà aquest divendres els bitllets a la venda, amb preus que partiran des dels 99 euros a Los Angeles i San Francisco i des dels 149 euros a Punta Cana i Buenos Aires.

L'estrena de Level al Prat coincideix amb l'aposta de Norwegian. La 'low cost' escandinava va anunciar el setembre passat vols de baix cost a Nova York, San Francisco, Los Angeles i Miami. Els seus vols començaran a operar el 5 de juny, amb preus a partir dels 179 euros per trajecte. La companyia crearà a Barcelona 300 llocs de treball per fer front a aquesta operativa. A més, estudia ampliar l'oferta amb vols a ciutats de Sud-amèrica.