BANCA

BBVA crea una nova unitat d'assegurances a Catalunya

La firma integra les filials de CatalunyaCaixa

zentauroepp36714472 comit  de bbva assegurances amb l assist ncia cristina de pa161228172518

zentauroepp36714472 comit de bbva assegurances amb l assist ncia cristina de pa161228172518

1
Es llegeix en minuts

El BBVA ha creat a Catalunya una nova unitat d'assegurances que és producte de la recent integració a la divisió d'assegurances d'aquesta entitat de les filials de CatalunyaCaixa CX Vida, Assegurances Generals i CX Mediació. El banc ha concretat que la incorporació d'aquestes filials se sumarà a les ja integrades a BBVA Seguros Unnim Vida i Unnim Assegurances Generals, i ha afegit que unirà més de 70 especialistes, que oferiran els seus serveis des de Terrassa (Barcelona).

La directora de BBVA Espanya, Cristina de Parias, ha explicat que gràcies a l'activitat d'aquesta nova unitat "BBVA reforça el seu posicionament competitiu a Catalunya i duplica la seva quota de mercat en primes de vida i incrementa en més d'un 60% les assegurances de multirisc a la llar".

Notícies relacionades

Durant el tercer trimestre d'aquest exercici les companyies procedents de CatalunyaCaixa han emès primes per valor de més de 321 milions, disposen de més de 617.000 pòlisses assegurades i un total de 1.961 milions de provisions gestionades a les assegurances de Vida.

Liderarà el nou equip de Terrassa el responsable de BBVA Assegurances, Damià Llorach, que ha desenvolupat càrrecs directius a CatalunyaCaixa des de fa més de 15 anys, sent la seva posició més recent la de director d'Assegurances de CatalunyaCaixa.