vehicles elèctrics d'alta gamma

Tesla inicia la venda oficial a Espanya sense tenir botigues físiques

La compra es realitza a través d'internet i l'entrega es farà en hotels amb estacions de càrrega

models

models

1
Es llegeix en minuts
Antoni Fuentes
Antoni Fuentes

Periodista

ver +

Tesla ja ha posat a la venda els seus cotxes a Espanya. Concretament els vehicles elèctrics Model S berlina i el Model X gamma SUV. Les vendes es canalitzaran a través de la pàgina web tesla.com/es_ES per dissenyar l'acabat final i encarregar el Tesla entre una selecció d'opcions.

Amb una autonomia declarada en les proves de fins a 613 quilòmetres, una cota a la qual no arriba la competència, la berlina Model S sedan de Tesla és un vehicle pioner entre els vehicles elèctrics d'alta gamma, amb prestacions esportives. Accelera de 0 a 100 km/h en només 2,7 segons.

El Model X és un vehicle esportiu utilitari. Amb tracció integral estàndard i fins a 542 km d'autonomia en una sola càrrega, el Model X pretén ocupar un espai entre els models SUV. Té seients per a set adults i espai per a equipatge. El Model X accelera de 0 a 100 km/h en 3,1 segons.

El Model S i el Model X vénen de sèrie amb solucions de seguretat activa i capacitats addicionals de conducció semiautomàtica (seguiment vehicle precedent, etc). 

Les millores tecnològiques d'aquests models es tradueixen també en preus superiors a la mitjana. El Model S es pot adquirir a partir de 80.100 euros, i el Model X, a partir de 103.100 euros. Sobre les estacions de càrrega, Tesla ja disposa de set estacions situades de manera estratègica en la geografia espanyola. Amb un total de 36 punts de recàrrega i més de 50 ubicacions de Càrrega en Destí, l'objectiu de la marca és facilitar als propietaris del Model S i el Model X viatges per tot el país.  

ENTREGUES

Notícies relacionades

Les primeres comandes del Model S i el Model X estan previstes per a final del primer trimestre del 2017. Les entregues es realitzaran a les instal·lacions d'hotels que disposen d'estacions de càrrega de Madrid i Barcelona. Tesla obrirà botigues físiques i centres de servei a Barcelona durant la segona meitat del 2017.

L'objectiu de Tesla Motors és accelerar la transició cap al cotxe elèctric amb el llançament de productes punters i abaratir el preu de venda de la sev gamma de vehicles progressivament. Tesla ha entregat més de 160.000 vehicles elèctrics a clients a tot el món.