REBAIXES AL NOVEMBRE

L'oferta del Black Friday d'El Periódico, una oportunitat única

El diari ofereix de manera excepcional subscripcions amb el 50% de descompte

Els lectors poden optar a un nombre limitat de subscripcions de 3, 6 o 12 mesos

lector-diari-cat

lector-diari-cat

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El Black Friday s'ha instal·lat a tots els sectors i en tota mena de productes. EL PERIÓDICO fa la seva pròpia proposta i converteix el Black Friday en el Week Friday llançant una oferta especial des del dilluns 21 de novembre a les 00.00 fins al diumenge 27 a les 24.00 hores. Durant aquests set dies serà possible subscriure's al diari a meitat de preu.

Notícies relacionades

L'excepcionalitat d'aquest descompte en un sector com el de premsa diària fa que aquesta promoció sigui insostenible en el temps, i que de fet s'hagi de limitar en el nombre d'ofertes disponibles. EL PERIÓDICO només ha habilitat 100 d'aquestes subscripcions Black Friday, de manera que si aquestes s'esgoten abans del termini indicat, es donarà per acabada la promoció. Per disfrutar d'aquest descompte només cal seguir les indicacions que es poden llegir a blackfriday.elperiodico.cat.

L'oferta permet tres modalitats de subscripció, la trimestral, la semestral o l'anual. L'abonament de tres mesos costa 70 euros (140 és el preu de compra al quiosc); el de sis mesos, 139 euros (davant els 277 del preu ordinari), mentre que la subscripció anual amb l'oferta del Black Friday costa 277 euros, preu que suposa un estalvi de gairebé 280 euros sobre el preu al quiosc. En els tres casos la subscripció inclou, a més de l'edició impresa, l'accés a l'edició digital en PDF i l'alta com a soci del club del subscriptor d'El Periédico-el TRESC. Aquest club ofereix descomptes i promocions en centenars d'activitats d'oci i cultura, com teatres, cines i concerts.