LLISTA D'EMPRESES

Black Friday 2016: Toy's 'R' Us, Ikea, Fnac i PC Componentes avancen els descomptes

Les grans companyies ofereixen preus rebaixats abans de la jornada de divendres

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

2
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

El Black Friday 2016 serà divendres que ve, 25 de novembre. Però ja hi ha algunes empreses que han avançat els descomptes uns dies. Et mostrem algunes de les botigues que ja inclouen ofertes durant aquesta setmana.

AMAZON

El gegant del comerç electrònic Amazon és el que més aposta pel Black Friday. Durant tota la setmana, publicarà més de 10.000 ofertes. Cada cinc minuts, a la pàgina web es poden trobar nous descomptes en gairebé totes les categories, des de la informàtica a les joguines, el bricolatge o els videojocs.

TOY'S 'R' US

La cadena de botigues de joguines Toy's 'R' Us aposta pel Black Friday amb fins a un 50% de descompte en més de 100 articles tant a la pàgina web com a les botigues físiques. L'oferta està disponible des del dilluns 21.

IKEA

Des del dilluns 21 de novembre, Ikea ofereix descomptes en diversos articles. Depèn de l'establiment, però entre altres hi ha un 50% de descompte en alguns coixins, prestatgeries, sofàs i objectes de decoració.

FNAC

Amb 'Avança't al Black Friday', la cadena Fnac ofereix a les seves botigues i a la pàgina web alguns articles rebaixats. Hi ha televisors, portàtils, mòbils i fins i tot patins elèctrics amb descomptes variats. També hi ha articles d'Apple.

PC COMPONENTES

La botiga d'informàtica PC Componentes també està apostant fort pel Black Friday. Durant tota la setmana llançarà ofertes diàries úniques en diverses de les seves seccions. Ha començat la setmana amb els ordinadors i els portàtils, amb descomptes de fins a 150 euros en una torre Lenovo o de 120 euros en un portàtil HP Pavilion.

THE PHONE HOUSE

La cadena de telefonia i aparells electrònics The Phone House ha llançat ofertes especials abans del Black Friday només disponibles entre el 21 i el 23 de novembre. Entre els seus descomptes, aposta pel mòbil Samsung Galaxy J7 amb 40 euros de descompte, una minirecreativa 'arcade' amb 10 euros de descompte o unes ulleres de VR per menys de 10 euros.

MEDIA MARKT

Media Markt, en canvi, encara no han començat els descomptes del Black Friday. La cadena de productes d'electrònica, electrodomèstics i cultura començarà les ofertes dijous que ve, 24 de novembre.

EL CORTE INGLÉS

El Corte Inglés tampoc ha començat la campanya del Black Friday. També s'esperaran al dijous, 24 de novembre, per activar les ofertes.

EL PERIÓDICO

Notícies relacionades

El Periódico de Catalunya també ha decidit avançar-se al Black Friday, i ofereix com a promoció especial des de dilluns fins diumenge subscripcions a meitat de preu.

El Periódico t'explicarem totes les botigues que participen en el Black Friday 2016 amb diversos descomptes i ofertes.