SINDICATS

El líder de la CGT denuncia l'incendi intencionat del seu cotxe

El succés es produeix després de la imputació del dirigent per uns incidents a la UAB

cotxe3

cotxe3

1
Es llegeix en minuts
Antoni Fuentes
Antoni Fuentes

Periodista

ver +

El secretari general de la CGT de CatalunyaErmengol Gassiot, ha tingut una matinada sobresaltada. El seu cotxe ha quedat completament calcinat en un incendi que Gassiot ha denunciat davant els Mossos d'Esquadra en considerar que es tracta d'un acte intencionat.

El vehicle de Gassiot ha estat l'únic afectat pel foc malgrat que estava juntament a d'altres estacionats al mateix carrer de Terrassa, on s'ha trasllat a viure fa 15 dies el dirigent sindical.  

"Ens preocupa que aquest fet hagi passat pocs dies després d'una manifestació sorpresa pel centre de Barcelona contra la repressió del cas 'Somos 27 i més', on ell és un dels 27 imputats als qui demanen més d'onze anys de presó per defensar la universitat pública", indica la CGT en un comunicat.

Notícies relacionades

"Ens preocupa que s'hagi cremat a la ciutat on ha tornat a viure fa 15 dies i on va militar des de l'Assemblea d'Okupes per construir espais d'autogestió i des d'on es va enfrontar al poder i les seves injustícies", afegeix el text.

El sindicat adverteix que, si la investigació dels Mossos confirma que es tracta d'un atac intencionat, els autors "no aconseguiran de cap manera el seu objectiu" de condicionar la política de l'organització. Gassiot és un dels 27 imputats als qui demanen 11 anys de presó per uns incidents a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).