PER UN IMPORT D'ENTRE 55 I 283 EUROS

Ikea se suma a la venda 'on line' a Espanya

Les botigues de València i Barakaldo de la cadena sueca seran les primeres a entregar paquets a domicili

En les setmanes vinents s'hi sumaran altres establiments a fi que el servei sigui generalitzat al desembre

Ikea se suma a la venda 'on line' a Espanya

Jacky Naegelen (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Ikea ha aterrat en la venda 'on line' a Espanya amb una prova pilot a les seves botigues de València i Barakaldo (Biscaia), a les quals se sumaran altres establiments en les setmanes vinents amb l'objectiu d'oferir aquest servei de manera generalitzada al mes de desembre, segons han informat fonts de la cadena sueca.

A més de les proves pilot a les botigues de València i Barakaldo (Biscaia), els clients de la companyia de mobiliari tenen aquest servei, denominat 'Compra on line versió 1.0', també disponible al punt d'entrega d'Ikea a Pamplona.

PREUS

Segons explica la firma a la seva pàgina web, el servei ofereix la possibilitat de recollir la comanda a la botiga seleccionada o al punt d'entrega Ikea ('Click & Collect'), amb un cost de 16 o 21 euros, respectivament, o rebre la compra al domicili, amb un cost que varia en funció de la zona o de l'import, amb un preu mínim de 55 euros i un màxim de 283 euros.

PRODUCTES EXCLOSOS

La companyia exclou de la venda 'on line' les plantes naturals, els productes d'Ikea Food incloent-hi alimentació, tela per metres, taulells de cuina a mida, articles sota comanda, alfombres perses, articles venuts a la secció d'oportunitats, articles la referència dels quals és la mateixa per a tots els colors en què aquest article estigui disponible i targetes regal.

Els clients, que pagaran les seves compres amb targetes de crèdit o dèbit (Visa o Mastercard), podran consultar l'estoc dels articles a la pàgina d'informació del producte o a la llista de compra. Perquè un article pugui ser comprat 'on line', l'indicador de disponibilitat d'estoc ha d'estar de color verd.

COMANDES DINS DE LA MATEIXA REGIÓ

Segons avança aquest dimecres 'El Economista', de moment, les comandes només s'enviaran dins de la regió on se situïn els establiments que ofereixen el servei. És a dir, fins ara, l'enviament a domicili només està disponible a València i Biscaia.

Notícies relacionades

Es tracta, per tant, d'una fase prèvia al comerç electrònic 100%, que Ikea ja té en països com Suècia, el Regne Unit, Alemanya, el Canadà i els Estats Units. Així, segons apunta el rotatiu, per ara no s'articula un estoc únic per a tot Espanya, sinó que es manté individualitzat per botigues, cosa que limita la disponibilitat dels productes.