PRECAUCIÓ

Ikea retira diversos frigorífics i congeladors per risc de descàrrega elèctrica

Els aparells afectats pertanyen a la sèrie Frostfi

ikea

ikea

1
Es llegeix en minuts

La multinacional sueca Ikea ha anunciat la retirada del mercat per a la seva reparació d'un "nombre limitat de frigorífics congeladors Frostfi per un possible risc de descàrrega elèctrica.

Segons afirma la companyia a la seva pàgina web, es tracta dels frigorífics i congeladors Frostfi fabricats entre la setmana 45 del 2015 i la setmana 7 del 2016, davant un possible risc de descàrrega elèctrica. La retirada es produeix per a la seva reparació.

"El panell de la carcassa situat darrere de la porta a la part superior es pot desenganxar o deixar anar, cosa que ocasiona un possible risc a l'entrar en contacte amb el corrent elèctric. Per resoldre-ho, és necessària una visita a domicili per part del servei tècnic", afirma l'empresa en una nota.

Per això, sol·licita als clients que tinguin productes Frostfi fabricats les setmanes assenyalades que els desendollin "immediatament" i es posin en contacte amb el servei d'Atenció al Client (902 400 922) per establir una cita amb el servei tècnic. "Aquest servei és gratuït i farem tot el possible per reduir al mínim el temps d'espera", agrega l'empresa.

La companyia informa que no ha rebut informes sobre cap persona que hagi patit descàrregues elèctriques, però que no vol "posar en risc la seguretat dels clients".

Notícies relacionades

Per conèixer la data de fabricació, s'ha de treure el calaix inferior del frigorífic / congelador, i observar l'etiqueta del producte, situada a l'esquerra. La data està composta per quatre xifres i apareix a la cantonada superior dreta de l'etiqueta. Aquesta retirada del mercat afecta els productes amb dates 1545 a 1607.

"Els clients afectats seran compensats", diu la nota.

Temes:

Ikea Comerç