AJUST LABORAL

Quirón Salut planteja un ERO per a 250 treballadors a Sabadell i Sant Cugat

El final de les derivacions del Taulí suposarà acomiadaments a la Clínica del Vallès i l'Hospital General de Catalunya

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA / SABADELL

El grup Quirón Salut ha informat als treballadors de la Clínica del Vallès, a Sabadell, i del Hospital General de Catalunya, a Sant Cugat del Vallès, sobre la intenció de presentar un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afectará uns 250 treballadors. És la resposta al final de les derivacions procedents del sistema sanitari públic, i que acabaran el pròxim 16 d'agost.

Segons el comitè d'empresa, la firma els hi ha comunicat que l'anunci del 'conseller' de Salut, Antoni Comin, de posar fi a les derivacions de pacients procedents del sistema públic al sector privat comportarà una “necessària” reestructuració de la plantilla. D'aquesta manera, a l'agost es preveu un ERO a Sabadell que afectarà unes 109 persones, mentre que a Sant Cugat tindrà incidència en 147 treballadors. 

Notícies relacionades

“La por que tenim és per desconèixer què succeirà amb la resta dels treballadors, donat que pot ser que no sigui viable continuar amb l'activitat i acabin acomiadant a tot el personal”, apunta Matilde Toro, presidenta del comitè d'empresa a la Clínica del Vallès.

Els treballadors preparen mobilitzacions amb l'objectiu de reivindicar els seus llocs de treball i minimitzar la decisió del CatSalut.