NOVETATS

Alimentaria 2016: nous productes que ja es poden comprar al súper

Caldo de carxofa, 'macarons' o el nou refresc Zitro ja es poden comprar als supermercats

ecologicos

ecologicos

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

En la fira Alimentaria s'hi presenten centenars de novetats novetats que algun dia arribaran a les lleixes del supermercat. En canvi, algunes marques acaben de llançar articles que potser molts ciutadans encara no saben que estan a la venda. Aquests en són alguns:

GAMMA DE ROSATS DE CODORNIU

El grup Codorniu Raventós se suma a una tendència en auge: els rosats. Alimentaria en mostra diversos productes, entre ells la novetat Viñas de Anna Flor de Rosa, el primer vi rosat en la història de la marca Codorniu.

CALDO DE CARXOFA ANETO

La marca Aneto ha llançat al mercat un brou depuratiu de carxofa ecològica. Elaborat només amb verdures fresques com carxofa, ceba o espàrrecs, ajuda a netejar l'organisme per sentir-se millor.

TRUITA DE PATATA EXPRÉS

La firma basca La Cocina de Senén ha posat a la venda, en col·laboració amb Jata, un 'pack' de màquina per fer truites de patata ràpides i tot el que cal per aconseguir-ho. Només s'ha de col·locar la truita precuinada a la minipaella elèctrica.

ZITRO

Granini aparta els sucs per crear una beguda diferent: Zitro. Es tracta d'un refresc de gustos amb bombolles d'agulla. Arriba al mercat en tres gustos: llimona i llima, taronja i tarongina, i nabius i llimona.

BUITONI SENSE GLUTEN

Buitoni ha posat a la venda dos nous tipus de pizza. D'una banda, Pizza Fiesta: d'una mida més gran i rectangular, ve en 12 porcions per compartir. De l'altra, Sin gluten, pizzes perquè tothom pugui disfrutar d'aquest plat.

MOJITO YERBABUENA

Yerbabuena llança al mercat mojitos a punt per preparar en cinc gustos: meló, síndria, maduixa, Carib i clàssic. L'usuari decideix si hi afegeix gel picat o rom, però no haurà de fer res més per disfrutar-ho.

MACARONS DE DULCESOL

La firma Dulcesol ha decidit acostar els típics ‘macarons’ francesos a tots els públics. La companyia ha posat a la venda safates de quatre unitats de diferents gustos d'aquest dolç.

NESTLÉ BLOND

Notícies relacionades

Nestlé presenta Chocolate Blond, un nou tipus de xocolata que combina el gust dolç caramel·litzat amb una cremosa textura i, a més, el color daurat.

DANONE PRO

La companyia Danone ha portat a Alimentaria el seu primer producte creat per al mercat de la restauració: Danone Pro. Es tracta d'un iogurt 'premium', cremós i lleugerament ensucrat, ideat per a l'elaboració de receptes dolces i salades, amb un format que maximitza la higiene.