Sony tanca el seu 'megastore' a Barcelona

La companyia posa en marxa una campanya de rebaixes abans d'abaixar la persiana el dia 15

Sony tanca el seu 'megastore' a Barcelona

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Persiana avall. Sony ha decidit tancar el 'megastore' que té a la Rambla de Catalunya de Barcelona. Coincidint amb això, l'empresa ha anunciat una campanya de "preus mai vistos" fins al dia del tancament definitiu d'aquest establiment que actuava com a ensenya de la marca a la capital catalana .

La companyia ha comunicat a la seva clientela aquesta decisió a través d'un butlletí periòdic. "A Sony, acabem una etapa per dedicar-nos a nous projectes. Aquesta és la nostra última 'newsletter'. A partir del 15 de març, deixarem d'operar a la botiga de la Rambla de Catalunya, 121".

El grup, que ja va transferir la seva fàbrica a Viladecavalls (Vallès Occidental) al consorci format per les catalanes Ficosa i Comsa-Emte, ha avisat els clients que es vol acomiadar "en gran". És per això que, durant la primera quinzena d'aquest mes, ofereix "descomptes increïbles", i això està dirigit tant "als productes nous com als que estan en exposició.

Fins a aquest moment, cap portaveu de la companyia ha volgut donar una explicació per aquesta mesura que coincideix amb altres decisions similars portades a terme en els últims mesos a tot el món.

AVÍS A CLIENTS

Al mateix temps, adverteix als posseïdors de targetes de regal o terminals en reparació que vagin a l'establiment "tan aviat com puguin" perquè, afirmen textualment: "A partir del 15 de març no podrem oferir el servei habitual". 

Notícies relacionades

Sony ja va optar fa diversos mesos per tancar les seves botigues 'on line' a Europa. D'aquesta forma, des d'aleshores, si un usuari vol adquirir un producte de la marca japonesa, no ho pot fer de forma directa a la companyia.

El 2014, la firma va tancar un total de 20 establiments propis als EUA, i això va significar la pèrdua de 1.000 llocs de treball.

Temes:

Sony