Anar al contingut

EL SOPAR PREVI

El Rei Felip i el president Puigdemont coincideixen gràcies al Mobile

Salvador Sabrià

Jordi Bedmar Pascual

rey
jgblanco32886352 barcelona 2016 02 21 economia antonio asensio 160221215530

/

Ha hagut d'arribar la fira de la mobilitat, en què destaquen les noves relacions sense necessitat de presència física, perquè es trobin per primera vegada en directe el Rei Felip VI i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Ha sigut en el sopar d'aquest diumenge al Liceu de Barcelona -on han arribat pels volts de les 19.30 del vespre-, en l'acte previ al Mobile World Congress (MWC) i que és pràcticament l'acte d'obertura de la fira dels mòbils.

En el mateix acte han acudit també la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, a la qual el monarca va declinar rebre quan aquesta volia informar-lo personalment de l'elecció de Puigdemont com a nou president. També està en el sopar l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que en les últimes setmanes va posar en marxa una campanya per revisar la simbologia monàrquica que hi ha a Barcelona.

Presideix el sopar, Mats Grandryd, el director general de l'associació mundial de la indústria del mòbil, GSMA, i l'acompanyen -a més dels esmentats dirigents- el conseller de relacions institucionals, Raül Romeva, i el conseller d'empresa, Jordi Baiget.

0 Comentaris