SECTOR COMERCIAL

Pronovias decideix obrir una botiga a internet

Les comandes s'entregaran en un o dos dies un cop confirmades

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

Pronovias, la firma catalana líder mundial en el sector nupcial, ha tret al mercat una nova web de venda on line en la qual es podran adquirir vestits i complements (ornaments per als cabells, bosses i sabates) de la seva línia Pronovias Fiesta, així com sabates de núvia, de les seves col·leccions del 2016. Es tracta de la primera firma especialitzada que crea una botiga a internet a Espanya.

Notícies relacionades

«Amb més de 50 anys de trajectòria en la confecció de vestits de núvia i cerimònia, la firma ha decidit així fer un pas més i traslladar tota la seva experiència al món digital», va informar ahir l'empresa. «Pronovias deixa a un sol clic la possibilitat de comprar els seus espectaculars vestits de festa, tant de cerimònia com de còctel», va afegir en un comunicat. La companyia catalana compta amb un servei de distribució que englobarà tot el territori peninsular i les illes Balears i que efectuarà les entregues en un o dos dies laborables des que es confirmi la comanda. A més a més, ofereix un servei telefònic d'atenció al client especial i específic per a la plataforma, amb un horari de 9 a 18 hores de dilluns a divendres.

Pronovias té el seu origen en El Suizo, una botiga especialitzada en puntes de coixí, brodats i teixits de seda fundada el 1922 per Alberto Palatchi Bienveniste, que es va instal·lar a Barcelona procedent de Turquia. La petita botiga més tard es va transformar en un taller, San Patrick. L'empresa compta avui amb 163 botigues al món, 4.000 punts de venda i 1.000 treballadors.