CONFLICTE SOCIETARI

Piqué afirma que la CNMV recolza OHL a Mèxic

1
Es llegeix en minuts
MAX JIMÉNEZ BOTÍAS
BARCELONA

Josep Piqué, conseller delegat d'OHL, va defensar ahir que la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) dóna suport a la companyia en la investigació oberta per l'organisme supervisor del mercat mexicà, la Comissió Nacional Bancària i de Valors (CNBV). Aquest organisme ha obert un procés sancionador contra OHL Mèxic i alguns dels seus directius per la comptabilitat que la filial d'OHL realitza sobre les autopistes que explota al país i per presumptes incompliments en la seva obligació d'informar el mercat.

Notícies relacionades

El grup que controla i presideix Juan Miguel Villar Mir ja ha manifestat el seu «desacord» amb els arguments de l'organisme supervisor del mercat de Mèxic i ha anunciat que presentarà al·legacions. OHL no descarta fins i tot acudir als tribunals, a l'apuntar que la resolució en què finalment finalitzi el procés obert per la comissió  mexicana es pot recórrer davant els tribunals de justícia del país.

Piqué va destacar ahir, després de participar en un acte a Barcelona, que es tracta d'un problema d'interpretació comptable que implica discrepàncies entre els criteris de la comissió mexicana i l'espanyola, Així mateix va destacar que la CNMV recolza la posició d'OHL.

Temes:

Empreses OHL