EMPRESES

Damm firma un crèdit sindicat de 400 milions

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Damm va firmar ahir divendres un contracte de finançament sindicat per valor de 400 milions d'euros per un període mitjà de cinc anys, una operació en què han participat 11 entitats financeres nacionals i internacionals. Aquest contracte substitueix el firmat el 2011, i suposarà una ampliació del venciment i condicions de finançament més avantatjoses.

Notícies relacionades

L'operació permetrà al grup cerveser, que dirigeix Enric Crous, guanyar flexibilitat financera per als pròxims anys i afrontar inversions amb estabilitat, informa Europa Press. El grup cerveser, que compta amb una plantilla de 2.900 treballadors, va obtenir un benefici net de 78,5 milions d'euros el 2014 i la facturació va arribar als els 913 milions. En els dos últims exercicis, la companyia ha destinat 139 milions a inversions industrials.

El grup dels Carceller va ampliar l'any passat les seves instal·lacions industrials, amb projectes com la remodelació dels seus serveis centrals, situats al carrer Rosselló de Barcelona, l'ampliació de la fàbrica de Santarém (Portugal) o una nova fàbrica del grup Rodilla a Leganés (Madrid). El passat 29 de desembre la CNMV va aprovar la seva petició de deixar la borsa.

Temes:

Damm