TELECOMUNICACIONS

Vodafone amplia la seva gamma de mòbils i tauletes de marca blanca compatibles amb 4G

Els nous terminals tindran un cost d'entre 47 i 259 euros

1
Es llegeix en minuts

Vodafone Espanya ha anunciat la seva nova cartera de terminals marca blanca compatibles amb tecnologia de quarta generació (4G), que inclouen una tauleta (Tab Prime 6), que es pot adquirir lliure i sense compromisos per 259 euros, i dos nous 'smartphones': l''Smart Ultra 6' i l''Smart Prime 6'.

La tauleta, amb sistema operatiu Android 5.0, disposa d'una pantalla de 9,6 polzades HD, amb processador de quatre nuclis a 1,3 Ghz, 16 GB de memòria, una càmera posterior de 5 megapíxels i una de frontal de 2 megapíxels amb zoom digital.

A més, el 'Vodafone Tab Prime 6', fabricat per Alcatel, inclou bateria de gran durada amb 4600 mAh, 1 GB de RAM, connectivitat wi-fi, Bluetooth i GPS.

Els clients Vodafone poden adquirir aquesta tauleta des de zero euros de cost inicial i una quota mensual de 4 euros durant dos anys amb la tarifa Internet Mòbil 3,2GB, que té un preu de 24 euros al mes.

Pel que fa als 'smartphones', el 'Vodafone Smart Prime 6', amb pantalla de 5 polzades i càmera de 8 megapíxels, inclou Android 5.0, bateria de 2500 mAh i NFC per a pagaments mòbils amb Vodafone Wallet.

Notícies relacionades

Per la seva part, el 'Vodafone Smart Ultra 6' és un phablet 4G amb pantalla de 5,5 polzades FHD IPS, 2GB de RAM i càmera de 13 megapíxels amb sensor Sony, entre altres funcionalitats. Aquest últim dispositiu estarà disponible al juliol.

Per al director de la Unitat de Negoci de Terminals de Vodafone Espanya, Nuno Taveira, aquests terminals inclouen especificacions "punteres" a preus reduïts per connectar-se a internet i aprofitar la xarxa 4G de Vodafone.