Esade fitxa David Vegara com a professor

L'exsubdirector gerent del Mede impartirà classes d'Economia i serà vicepresident d'EsadeGeo

David Vegara, durant una roda de premsa, en una imatge d’arxiu.

David Vegara, durant una roda de premsa, en una imatge d’arxiu. / JOSÉ LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
AGUSTÍ SALA / BARCELONA

David Vegara s'incorporarà al claustre d'Esade com a nou professor del Departament d'Economia, Finances i Comptabilitat. A més de la seva recent trajectòria com a subdirector gerent del Mecanisme Europeu d'Estabilitat (Mede), amb responsabilitats en l'àmbit bancari i en el desenvolupament de l'instrument de recapitalització directa d'institucions financeres, Vegara acredita una dilatada experiència professional.

A més de passar pel Fons Monetari Internacional (FMI), va ocupar el càrrec de secretari d'Estat d'Economia al Govern de José Luis Rodríguez Zapatero.

Té un màster en Science de la London School of Economics. Va treballar al servei d'estudis del Banc Sabadell i va ser president d'Intermoney, SA.

Notícies relacionades

A partir del mes que ve, Vegara impartirà docència en diversos programes d'Esade en les àrees d'economia i finances internacionals, ubicades al campus de Madrid. A més, s'integrarà com a vicepresident en ESADEgeo, el 'think tank' d'economia global i geopolítica que presideix Javier Solana

En els inicis de la seva trajectòria acadèmica, David Vegara ja va impartir la docència a Esade com a professor ajudant del departament que actualment dirigeix el professor Francesc Xavier Mena, que va ser conseller d'Empresa en l'anterior legislatura de CiU a la Generalitat.

Temes:

ESADE