OBJECTIUS COMPLERTS

Ikea Ibérica destina 11 milions d'euros extres als seus empleats el 2014

Les compensacions s'apliquen equitativament sobre la totalitat de la plantilla

1
Es llegeix en minuts

Ikea Ibérica ha repartit més d'11 milions d'euros entre la totalitat de la seva plantilla, sota els dos nous programes de compensació Tack! i One Ikea Bonus, en el seu primer any de vigència, segons ha informat aquest dimarts la multinacional sueca.

D'aquesta forma, la plantilla al complet de la companyia a Espanya es beneficia de forma equitativa, independentment del seu càrrec o lloc de treball, amb més de 5,6 milions d'euros a través del programa Tack! i amb més de cinc milions d'euros mitjançant One Ikea Bonus.

Amb la implantació dels dos programes, la multinacional sueca vol agrair l'aportació dels seus empleats a l'èxit de la companyia, reconèixer la seva contribució als resultats del negoci i valorar la seva lleialtat.

Tack!, que significa gràcies en suec, pretén reforçar la relació d'Ikea amb tot el seu equip, ja que beneficia la plantilla en la seva totalitat. Tots els empleats, independentment del seu càrrec o lloc de treball reben exactament la mateixa quantitat, en forma d'aportacions anuals als seus plans de pensions individuals, una vegada completat un període inicial de cinc anys consecutius treballant en el grup i quan s'arribin als objectius de resultats de la companyia a nivell global.

Tots els empleats a temps complet rebran la mateixa quantitat i aquells a temps parcial rebran una quantitat proporcional a les hores treballades. Com a principi bàsic, el pagament de la pensió comença a l'edat ordinària de jubilació, d'acord amb la normativa de cada país on està present Ikea.

Notícies relacionades

Per la seva part, el programa One Ikea Bonus és un programa de 'bonus' basat en objetictius financers per a tota la plantilla d'Ikea Ibérica, amb l'únic requisit d'estar treballant a la companyia almenys sis mesos ininterromputs i estar actius al tancament de cada exercici fiscal.

Igual que Tack!, aquesta iniciativa s'aplica equitativament sobre la totalitat de la plantilla, sense tenir en compte el nivell, càrrec o lloc de treball dintre de l'empresa.

Temes:

Ikea