INDÚSTRIA

El grup Damm ha creat 100 llocs de treball el 2014

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

El grup Damm tancarà el 2014 amb una plantilla de 2.939 treballadors, 100 persones més que l'any anterior. Aquests nous llocs de treball, principalment a les àrees de comercial i distribució, així com en els negocis de restauració i logística, s'han anat incorporant de forma progressiva en els diferents centres de treball que té la companyia a Espanya, segons va informar ahir el grup.

Damm preveu que aquest creixement tingui continuïtat al llarg del 2015 amb 100 llocs de treball més, previstos principalment en l'àrea comercial i en les seves filials de restauració i logística: Rodilla, Alfil Logistics i Pall-Ex Iberia, respectivament.

Notícies relacionades

«La companyia està molt satisfeta amb aquest augment progressiu de llocs de treball que està generant en els últims anys, ja que demostra l'aposta que està fent en una àrea estratègica per al seu desenvolupament i creixement, com són les persones», va explicar el director de recursos humans i serveis del Grup Damm, Marcial Navarro. La xifra d'inversions acumulades el mes de setembre del 2014 puja a 48 milions d'euros.

Damm va facturar 689 milions d'euros fins al setembre, un 0,6% més que els primers nou mesos del 2013, va informar la companyia, que va adduir alentiment del consum i la influència negativa d'un estiu fred i plujós en les vendes del tercer trimestre. L'empresa repartirà el 15 de gener un dividend de tres cèntims d'euro bruts per acció en concepte de segon pagament amb càrrec als resultats de l'exercici 2014, segons va confirmar ahir l'empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).