GRUP ALIMENTARI

Damm durà a terme una OPA d'exclusió per deixar de cotitzar en borsa

1
Es llegeix en minuts
J. M. BERENGUERAS
BARCELONA

El consell d'administració de Damm va aprovar ahir sotmetre a la seva junta general extraordinària d'accionistes, convocada per al pròxim 1 de desembre, l'autorització per a la formulació d'una oferta pública d'adquisició (OPA) de les seves accions, per excloure-les de cotització a la borsa de valors de Barcelona, única en què actualment cotitzen. D'aquesta manera, Damm deixarà de cotitzar en borsa.

L'oferta es planteja a un preu de 5,7 euros/acció, que representa una prima del 30% sobre el preu mitjà ponderat de cotització de les accions durant els últims 6 mesos. L'anunci es va produir ahir després del tancament de la sessió borsària, jornada en què els títols de la firma alimentària van tancar en 4,19 euros.

Notícies relacionades

La companyia va informar així mateix que, ara mateix, ha rebut compromisos irrevocables d'aprovació de l'operació per accionistes tenidors d'un percentatge accionarial del 81,6%. Aquests mateixos accionistes s'han compromès a no acudir a l'oferta, immobilitzant a l'efecte les seves accions.

«L'oferta es dirigeix per tant de forma efectiva a la resta de l'accionariat, al qual es pretén brindar una oportunitat d'obtenir liquiditat pels seus títols al preu indicat. La liquiditat borsària real de les accions de Damm és limitada, tenint en compte l'estructura de capital de la companyia», va afirmar l'empresa.