Anar al contingut

Patrocina:

EVOLUCIÓ DELS MERCATS

La prima de risc espanyola inicia la setmana en lleuger ascens

El diferencial amb el bo alemany se situa per sobre dels 485 punts després de la revisió a l'alça del dèficit i la cita entre Rajoy i Merkel

EL PERIÓDICO / Madrid

La prima de risc espanyola ha començat la setmana en lleuger ascens, i se situa per sobre dels 485 punts, davant els 484 punts en què va tancar divendres.

Concretament, el diferencial del bo espanyol a 10 anys amb l'alemany de referència era cap a les 9.30 hores de 486 punts, amb una rendibilitat del 6,30% (des del 6,27% de divendres). Per la seva banda, el bo alemany se situava al voltant de l'1,44%, més alt que l'1,430% previ.

La jornada d'avui està marcada per la revisió a l'alça, anunciada divendres passat pel Govern, del dèficit d'Espanya del 2011, que passa del 8,5% al 8,9%.

El president del Govern, Mariano Rajoy, va rebre ahir l'aval de la cancellera alemanya, Angela Merkel, a les reformes aprovades a Espanya i a l'"exercici de transparència" a què se sotmetran els bancs. També ha instat altres països europeus a seguir aquest exemple i a examinar les seves entitats.

0 Comentaris