AMB EL MATEIX 'MODUS OPERANDI'

Detingut un menor de Cornellà per deu robatoris violents a l'Hospitalet

El jutge de menors ha decretat el seu internament provisional en un centre de menors

Un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra.

Un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra. / ACN / NORMA VIDA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 18 d'octubre un menor de 17 anys de Cornellà per ser el presumpte autor de deu robatoris amb força en domicilis de l'Hospitalet de Llobregat.

En un comunicat, la policia catalana ha detallat que la investigació va començar al setembre, quan els agents es van adonar que diversos robatoris en vivendes de diferents barris de la ciutat responien a un mateix 'modus operandi'.

A través de les finestres

En tots els casos, el lladre sempre accedia als pisos a través de finestres, a les quals arribava escalant pels celoberts.

Els inspectors van obtenir diverses proves que els van permetre centrar les seves sospites en un menor d'origen marroquí amb residència a Cornellà de Llobregat, si bé no van poder trobar-lo perquè s'havia fugat del domicili familiar i estava en parador desconegut.

Deu robatoris amb força

Mentre els investigadors intentaven localitzar-lo, van tenir coneixement de més robatoris amb el mateix sistema i finalment el van interceptar quan acabava de sortir d'un pis del barri de Santa Eulàlia amb diversos objectes que acabava de sostreure a sobre.

Notícies relacionades

Els agents van atribuir al menor detingut la comissió de deu robatoris amb força a l'interior de domicilis de l'Hospitalet de Llobregat i després de passar a disposició judicial, un jutge de menors va decretar el seu internament provisional en un centre de menors.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Robatoris