"A PLE RENDIMENT"

Dos nedadors del CN Cornellà, segona i tercera posició al Campionat del Món Oceanman

Alba Cerrillo i Xavi García van obtenir grans resultats en aquesta prova de gran dificultat

Xavi Garcia i Alba Cerrillo, del CN Cornellà.

Xavi Garcia i Alba Cerrillo, del CN Cornellà.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dos nedadors del Club de Natació (CN) CornellàXavi Garcia Tort i Alba Cerrillo, van obtenir la tercera i segona posició respectivament a la final del Campionat del Món Oceanman, disputat a Benidorm el cap de setmana passat.

Així, els de Cornellà van començar la temporada emportant-se a casa primeres posicions. Garcia va quedar en tercera posició en la seva categoria de màster i catorzè a la general.

Per la seva banda, Cerrillo va aconseguir la segona posició en la categoria d'Elit, ocupant la 24a posició a la general.

"A ple rendiment"

L'Oceanman és l'únic Campionat Internacional de travessies en aigües obertes, dissenyat per a nedadors. Per als participants implica complir amb tot un repte personal i esportiu.

El CN Cornellà assegura en un comunicat que està "a ple rendiment" per complir noves fites aquesta nova temporada després de tancar l'anterior amb una àmplia participació dels nedadors en els diferents Campionats d'Espanya per categories.

Notícies relacionades

En aquestes competicions, el club va aconseguir diverses marques personals, entre les quals destaca la 6a posició de Begoña Lahoz als Campionats Europeus d'Aigües Obertes disputats el mes d'agost.

Més notícies de Cornellà a  l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Natació