Cornellà extrema la vigilància per garantir la seguretat a l'estiu

L'Ajuntament ha activat un dispositiu especial que potencia la coordinació entre cossos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un any més, l'Ajuntament de Cornellà ha activat el dispositiu especial de vigilància i seguretat ciutadana dels mesos d'estiu, que potencia la coordinació entre els diferents cossos de seguretat per a la prevenció d'accions incíviques, robatoris i la seguretat viària, entre d'altres.

Es reforçarà la vigilància a les zones comercials, parcs i llocs de major concentració de persones, com en els actes populars i activitats culturals a l'aire lliure. A més, aquest estiu, els Mossos d'Esquadra han incrementat els recursos policials per garantir al màxim la seguretat ciutadana.

Consells

Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra difonen diferents campanyes amb recomanacions bàsiques de seguretat i convivència. Alguns d'aquests consells són, per exemple, tancar les portes amb clau, no obrir la porta a persones desconegudes, o canviar el pany en cas de pèrdua o robatori.

Notícies relacionades

A més, s'estipulen algunes recomanacions per abans d'anar-se'n de vacances, com fer una llista amb objectes de valor, comprovar que totes les entrades quedin tancades o no deixar senyals visibles de l'absència en la vivenda.

Més notícies de Cornellà