Els voluntaris de Barcelona 92 es reuneixen a Cornellà per reivindicar l'esperit olímpic

L'acte es va emmarcar en el programa especial que el mitjà local 'Ràdio Cornellà' està preparant i que serà emès el 25 de juliol a les 13 h

Celebració popular a la plaça de Catalunya de la nominació de la ciutat de Barcelona com a organitzadora dels Jocs Olímpics 1992.

Celebració popular a la plaça de Catalunya de la nominació de la ciutat de Barcelona com a organitzadora dels Jocs Olímpics 1992. / PEPE BAEZA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / CORNELLÀ DE LLOBREGAT

Els voluntaris dels Jocs Olímpics (JJOO) de Barcelona '92 es van reunir a Cornellà el passat 12 de juliol a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Cornellà. L'esdeveniment va tenir per objectiu rememorar el 25è aniversari dels Jocs Olímpics.

L'acte es va emmarcar en el programa especial que el mitjà local 'Ràdio Cornellà' està preparant i que serà emès el pròxim 25 de juliol a les 13 h.

"ESPERIT OLÍMPIC"

La reunió, oberta a tota la ciutadania, va ser un acte de reconeixement a l'"esperit olímpic" de la ciutat de Cornellà.

Els testimonis que es van registrar formaran part de l'especial informatiu de Ràdio Cornellà. El programa estarà disponible per Ràdio a la Carta just després de la seva emissió, al web de l'emissora. 

ORGANITZACIÓ

Notícies relacionades

L'organització d'aquest acte compta amb la col·laboració del Departament d'Esports municipal i del Club Cornellà Atlètic.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA