La ciutadania de Cornellà mostra la seva solidaritat a les Jornades de la Dignitat 2017

És una celebració per lluitar contra la bretxa social, en la qual s'han recollit centenars de kg d'aliments per als més necessitats

Un grup de nens abraçats, a les Jornades de la Dignitat.

Un grup de nens abraçats, a les Jornades de la Dignitat.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / CORNELLÀ DE LLOBREGAT

La ciutat de Cornellà ha reunit un "gran compromís ciutadà", segons explica l'Ajuntament de la ciutat, per dona suport a una societat més justa i igualitària en tots els actes de les Jornades de la Dignitat d'aquest 2017, que van tenir lloc a la ciutat catalana els passats 8, 9 i 10 de juny.

Dissabte, la festa central de la plaça de Catalunya va registrar uns 480 assistents, entre la ludoteca i les activitats d'entitats i dels cossos de seguretat. També es van recollir 113 kg d'aliments per a la Botiga Solidària.

CONCERT DE L'ESCOLA MUNICIPAL

Divendres a la tarda, unes 280 persones van assistir al concert de l'Escola Municipal de Música i els grallers, i una quarantena més als tallers infantils, al carrer Miranda, que culminaven el dia de la mobilització del món educatiu amb activitats a diferents escoles.

El Cross Popular contra la Pobresa Energètica, amb 1.000 inscrits i 782 corredors, i la Zumba per la Dignitat, amb 270, també van servir per sumar-se a accions contra la pobresa i recollir 300 kg d'aliments més.

PRESÈNCIA DE JORDI ÉVOLE

Engany, ha destacat la presència del periodista cornellanenc Jordi Évole, que va inaugurar les jornades el dijous dia 8 amb la presentació del documental 'Astral', on es mostra la tragèdia dels migrants al Mediterrani.

Notícies relacionades

Aquesta cinquena edició de les Jornades, impulsades per l'Ajuntament de Cornellà en el marc de l'Acord Social contra la Crisi, s'ha dut a terme amb l'objectiu de "lluitar contra la bretxa social i les desigualtats generades per la crisi des del diàleg i el consens".

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA