Cornellà celebrarà el Dia de la Dansa durant 3 dies

Del 28 al 30 d'abril, escoles de dansa de diferents disciplines i modalitats de la ciutat faran actuacions a les places de Catalunya, la Sardana, Sant Ildefons i de l'Església

1
Es llegeix en minuts

Més de 200 persones participaran del 28 al 30 d'abril en els diferents actes per commemorar el Dia Internacional de la Dansa a Cornellà. Les escoles de dansa de la ciutat catalana celebren el 29 d'abril el Dia Internacional de la Dansa, una jornada que va ser establerta per la UNESCO el 1982 i recorda el naixement del ballarí i coreògraf francès Jean Georges Noverre, considerat el creador del ballet modern.

Aquest any Cornellà s'hi suma de ple, amb activitats durant tres dies en diversos espais, i amb la participació de les nombroses entitats i escoles que eduquen i treballen a la ciutat en l'art de la dansa.

TRES DIES DE DANSA

Durant tres dies (28, 29 i 30 d'abril) diferents places de la ciutat s'obren a la creativitat i les coreografies desenvolupades per centenars de nens, nenes, joves i també adults, que mostraran el seu talent i reivindicaran la dansa com una de les expressions artístiques amb més popularitat.

A Cornellà existeix una gran tradició en el món de la dansa, amb una àmplia oferta d'escoles amb modalitats com: flamenc, contemporani, clàssic, acrobàtic, i altres com hip-hop, salsa, bachata o jazz; així com balls tradicionals, entre d'altres.

MOMENTS IMPORTANTS

El divendres 28 d'abril tindran lloc unes classes obertes de 15 minuts de dansa, de 17.30 h a 19.30 h, a la plaça Catalunya. Per altra banda, el dissabte 29 acollirà d'11 h a 13 h exhibicions de les escoles de dansa, que tindran lloc a la plaça de Sant Ildefons.

Notícies relacionades

Finalment, el diumenge 30 d'abril es farà la masterclass 'Fusió de contemporani i hip hop', a càrrec de Paula Gallardo, a les 12 h a la plaça de l'Església.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Mésnotícies de Cornellàa l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Dansa