Drons, noves narratives i videojocs: així són els Clubs de Citilab Cornellà

La innovació impera en aquesta iniciativa del centre tecnològic

1
Es llegeix en minuts
M. A. / Cornellà

Citilab ofereix a la ciutadania de Cornellà diferents espais de formació per a la capacitació en noves tecnologies (TIC). Una d'aquestes ofertes són els Clubs, que fomenten l'aprenentatge col·laboratiu. Els clubs permeten que persones amb les mateixes inquietuds comparteixin un projecte comú, sigui quin sigui el seu nivell de coneixements.

Al llarg del curs s'organitzen xerrades, que imparteixen tant els membres del club com especialistes convidats, i a mesura que el projecte avança es va aprofundint en l'aprenentatge. A més, cada club compta amb un pressupost autogestionat pels propis membres, que els permet adquirir el material necessari per desenvolupar les idees que van sorgint.

GRATUÏT

Aquesta oferta formativa és gratuïta i actualment se n'ofereixen prop d'una desena en diferents camps de treball, tals com la iniciació a internet, clubs de programació, programació amb scratch o robòtica, entre d'altres.

Actualment hi ha joves que fan treballs d'investigació en aquests espais, membres d'entitats de la ciutat que es fan els seus vídeos i joves programadors. Tots ells aprenen en un format més flexible. 

DESENVOLUPAMENT DE VIDEOJOCS

Es poden trobar propostes com el Club de Programació, tots els dimarts, de 17:30 a 19:30, per aprendre a desenvolupar videojocs i històries animades i programar-los per fer-los realitat: crear escenaris, incorporar elements i moure'ls. També existeix el Club de Media-Vídeo, els dimecres, de 17:30 a 19:30, on es fan projectes audiovisuals en equip, explorant nous formats i narratives. Per a això s'aborden les diverses fases de tot procés creatiu, des de la planificació fins a la realització i la difusió.

Notícies relacionades

La novetat d'aquest any és el Club Dron Team, tots els divendres, de 16:00 a 18:00, impulsat per l'empresa Fmic, amb seu al Citilab. L'objectiu és que els participants puguin conèixer tot allò que envolta el món dels drons.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Videojocs Drons