Leo Bassi i Carnages actuaran al Festival de Pallassos de Cornellà

Comença la programació del Festival a l'Auditori de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / CORNELLÀ DE LLOBREGAT

L'Auditori de Cornellà està ja preparat per a la diversió. Aquest divendres comença a funcionar la programació del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà, Memorial Charlie Rivel, que aquest any arriba a la seva 17ª edició.

El divendres 21 d'octubre a les 21h, l'Auditori rebrà la visita de Leo Bassi amb la seva última creació, 'La Gran Missa Patòlica', un espectacle per a adults que representa una fita a la carrera teatral de l'artista. L'endemà, dissabte 22 d'octubre també a les 21h, serà el torn de Carnages, set pallassos que empenyen la porta del teatre i de la literatura des de la seva particular visió.

LEO BASSI I LA SEVA MISSA BUFONESCA

‘La Gran Missa Patòlica’ és l'adaptació a l'escenari d'una verdadera missa bufonesca de la famosa Església Patòlica, fundada per l'il·lustre pallasso. L'espectacle no es limita només a ser un espectacle irònic per ordenar els arguments laics clàssics.

Arran dels seus propis enfrontaments amb els defensors de la religió, Bassi ha assolit una conclusió fonamental: el riure és sagrat i l'art del pallasso té una funció que connecta amb l'essència de l'ésser humà.

CARNAGES, SET PALLASSOS A L'ESCENARI

La companyia francesa Enterprise porta l'espectacle Carnages, una celebració col·lectiva amb set pallassos que ofereixen una forma diferent d'estar junts, no voluntària i orgànica.

Notícies relacionades

Carnages explica la història de pallassos que empenyen la porta del teatre i de la literatura, que tornen a explicar que “més que unir-nos, més gran és la necessitat d'aprofundir en la nostra soledat”, expliquen en el seu espectacle.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Circ