Cornellà posa en marxa un programa de suport a cuidadors no professionals

Cada mes es portaran a terme conferències i tallers per gestionar situacions de dependència

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / CORNELLÀ DE LLOBREGAT

La Fundació per a l'Atenció a Persones Dependents inicia el proper dia 4 d'octubre la tercera edició del Cornellà Cuida, amb cicle de conferències i tallers dirigits a les persones cuidadores no professionals de persones grans i en situació de dependència.

Es tracta de donar suport a totes les persones de la ciutat que cuiden dels seus familiars en aquesta situació, una tasca sempre complicada, moltes vegades esgotadora i gairebé sempre poc reconeguda.

La Fundació compta amb una àrea especialitzada a ajudar a les anomenades "persones cuidadores no professionals", que anualment recolza prop de 2.000 famílies que es troben en aquesta situació. No obstant, compten amb un experimentat grup de professionals que poden ajudar a millorar les capacitats, les habilitats i el benestar dels cuidadors.

 

El cicle de conferències i tallers "Cornellà Cuida" està dirigit a totes les persones cuidadores no professionals, amb una sessió mensual de 90 minuts, impartits per l'equip tècnic de la Fundació.

UNA ACTIVITAT AL MES

Cada mes s'organitza una activitat que pretén oferir orientacions i pràctiques sobre els temes en què les persones cuidadores poden trobar-se amb més carències en la seva tasca diària. En l'anterior edició hi van participar un total de 55 famílies, algunes de les quals han continuat col·laborant en un grup de suport a cuidadors organitzat per la Fundació, en què poden compartir la seva experiència i situacions amb altres persones en situacions similars, amb la col·laboració d'una psicòloga.

 

Notícies relacionades

La primera sessió d'aquest nou cicle serà el dimarts 4 d'octubre, amb la conferència "El procés de dol".

Més notícies de Cornellà

Temes:

Dependència