CONCERT A L'AUDITORI

Blaumut, guardonat amb els Premis Enderrock 2016, fa parada a Cornellà

La formació, que ha impregnat amb les seves creacions l'escena musical catalana, presentarà els seus treballs el 9 d'abril a l'Auditori

blaumut

blaumut

1
Es llegeix en minuts

Xavi de la Iglesia com a guitarra i veu, Vassil Lambrinov al violí, Oriol Aymat al violoncel, Manel Pedrós com a bateria i Manuel Krapovichas tocant el baix elèctric i el contrabaix són els Blaumut. Una banda que en poc temps ha generat un univers propi capaç d'impregnar l'escena musical catalana amb els seus treballs: ‘El Turista’ i el ‘Primer Arbre del Bosc’.

Guardonats amb els Premis Enderrock 2016 de la Música Catalana per votació popular com a Millor Artista de 2015, Blaumut ha omplert les sales més emblemàtiques captivant el públic per l'atmosfera elegant que genera i el pròxim 9 d'abril serà el torn de l'Auditori de Cornellà.

El naixement de la banda es remunta al 2009 amb una formació inicial de tres membres. No és fins al 2012 que s'hi sumen dos integrants més donant com a resultat el grup actual.

‘El Turista’, el seu primer treball, ja va ser tot un èxit. Va suposar una potent presentació de Blaumut en societat ple d'espais on les imatges oníriques, les lletres emotives i la música més elegant s'endinsaven cap a un univers particular.

Ara, amb ‘El Primer Arbre del Bosc’ presenten una visió més madura i profunda que convida els seus seguidors a fer un intens viatge interior ple d'emocions i sentiments.

Notícies relacionades

El preu de l'entrada anticipada és de 15 euros i de 22 en taquilla el dia de l'espectacle. Els compradors de l'entrada anticipada podran participar en el sorteig de 10 entrades dobles que es realitzarà el 4 d'abril per poder assistir a les proves de so de Blaumut, el mateix dia del concert a Cornellà.

Més notícies de Cornellà