Oci educatiu

Les biblioteques de Cornellà no tanquen per vacances

Les biblioteques de la ciutat segueixen obertes i ofereixen diferents activitats en el marc de la campanya 'Bon estiu, bona lectura'

1
Es llegeix en minuts

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà, formada per les biblioteques Central, Sant Ildefons i Marta Mata, continuen obertes durant tot l'agost de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 hores.

L'Ajuntament de Cornellà, dins del seu compromís com a ‘Ciutat de la lectura’ promou la campanya ‘Bon estiu, bona lectura’ amb diferents activitats programades.

A més de tot el fons documental de lliure consulta, cada dimecres d'agost la sala infantil de la biblioteca Central (de 18 a 20 hores) ofereix la tarda de jocs per jugar a jocs de taula.

Per divendres, 13 d'agost, la Central ha programat el ‘Bookfacefriday’, que proposa als visitants fer-se fotos amb disfresses i diferents portades de llibres per penjar a les xarxes socials.

També destaquen les exposicions ‘De cap a l’aventura’ i ‘De Paraules al vent a La fàbrica’ a la Central i  ‘Escaleta de versos. Joana Raspall, graó a graó’ i 'Simone de Beauvoir, feminista i escriptora', a la biblioteca Sant Ildefons.

Notícies relacionades

I fins al 31 d'agost les tres biblioteques de la ciutat acullen l'exposició ‘Aquest estiu, fem com el Nils’ en homenatge al  75è aniversari de la mort de Selma Lagerlöf, creadora del personatge infantil Nils Holgersson.

Més notícies de Cornellà 

Temes:

Biblioteques