Publica les teves fotos de l'eclipsi

Pots fer-nos arribar les teves fotos a través de Twitter utilitzant l'etiqueta #eclipseEPC

L’eclipsi solar a través d’unes ulleres especials, a Reus.  / GEMMA PAGÈS / TWITTER

L’eclipsi solar a través d’unes ulleres especials, a Reus. 
Eclipsi de Sol.
Eclipsi de Sol aquest matí a Reus. 
Eclipsi de Sol aquest matí a Gavà, Barcelona. 
Eclipsi de Sol.
Eclipsi de sol.
Eclipsi de sol.
Eclipsi de sol.

/

1
Es llegeix en minuts

¿Has pogut veure l'eclipsi de Sol d'aquest divendres? ¿Des d'on l'has observat? Aquest fenomen astronòmic no es repetirà en 11 anys. Si has immortalitzat l'eclipsi pots fer-nos arribar les teves fotos a través de Twitter utilitzant l'etiqueta #eclipseEPC.

Notícies relacionades

L'eclipsi no s'ha pogut observar amb nitidesa a Barcelona i part de la costa central catalana. Els núvols que aquest matí enterbolien el cel han provocat un enfosquiment durant el fenomen astronòmic que ha fet poc perceptible l'eclipsi. El cel s'ha obert en comptades ocasions que, aleshores sí, han permès veure la Lluna tapant parcialment el cercle solar. 

A les Terres de l'Ebre, la nuvolositat de primera hora del matí feia presagiar que l'eclipsi seria difícilment visible. El Sol, no obstant, ha acabat mostrant un eclipsi que ha sigut seguit al minut pels científics de l'Observatori de l'Ebre, a Roquetes (Baix Ebre). Molts curiosos s'han donat cita a les instal·lacions, entre ells un grup d'escolars que han seguit el fenomen des del pavelló astrònom.

Temes:

Eclipsis