GRAN ETAPA A LA RONDA ESPANYOLA

Contador s'inventa una fuga a la Vuelta a Espanya, la l'arma i Froome acaba per terra

El ciclista madrileny ja està a un minut del podi, i Nibali a 59 segons del mallot vermell, que va patir dues caigudes

segea39884649 trek segafredo s spanish cyclist alberto contador crosses th170831190753

segea39884649 trek segafredo s spanish cyclist alberto contador crosses th170831190753 / JOSE JORDAN

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

Alberto Contador s'ha inventat una escapada en un port de segona denominat El Torcal, camí d'Antequera, l'ha armat a la Vuelta i han saltat totes les alarmes quan en plena persecució del ciclista madrileny Chris Froome ha caigut. El mallot vermell ha patit dues caigudes que han provocat un tens espectacle als últims 15 quilòmetres d'una etapa que havia de ser de transició, amb fuga consentida, amb el gran grup de les figures, amb Vincenzo Nibali al capdavant, perseguint el corredor madrileny i amb Froome al darrere procurant que no se li escapés el liderat de forma sorprenent.

Notícies relacionades

Al final Contador ha restat 20 segons als seus rivals amb l'excepció de Froome, que ha salvat una situació crítica i ha entregat 40 segons al corredor espanyol i 20 a la resta de contrincants. Amb aquesta nova situació, Contador ja està a un minut de la tercera plaça que marca els esglaons del podi, i Nibali a només 59 segons de Froome.

L'etapa ha sigut guanyada pel corredor polonès Tomasz Marczynski, que ja va vèncer la setmana passada a Sagunt, i que està establert a Granada.