Als 52 DIES DE L'ACCIDENT

Valverde torna a pujar a la bici i ja vol competir aquest any

La intenció del corredor murcià és participar a l'octubre en el Tour of Guanxi que es disputa a la Xina

valverde

valverde / PHILIPPE LOPEZ (AFP)

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

Alejandro Valverde rebrà dilluns l'alta mèdica, quan fa 52 dies de la seva gravíssima caiguda a la contrarellotge inicial del Tour, a Düsseldorf (1 de juliol), per tornar a pujar a la bicicleta i començar a rodar per les carreteres de Múrcia, segons ha pogut saber aquest diari de fonts del conjunt Movistar, que celebren la ràpida recuperació del seu cap de files després de la preocupació inicial que hi va haver arran de l'accident, ja que es temia que podia qüestionar el seu futur com a corredor.

Notícies relacionades

La intenció de Valverde és disputar entre el 19 i el 24 d'octubre el Tour of Guanxi, una carrera que es corre a la Xina i a la qual s'ha apuntat el conjunt de Telefónica. A l'equip admeten encara amb prudència els plans del corredor, ja que volen determinar primer la resposta sobre la bicicleta per comprovar sobre el terreny i pedalejant amb intensitat la resistència del genoll lesionat. Però, a la vegada, no s'oposaran al debut de Valverde perquè pugui fer-ho sense pressió i amb tranquil·litat en una carrera allunyada de l'enrenou de les principals cites del calendari mundial.

Intenses sessions de fisioteràpia

Valverde ha estat seguint a Múrcia intenses sessions de fisioteràpia, de matí i tarda, amb l'objectiu d'aconseguir la recuperació total tant del genoll com del peu afectats en la caiguda que va tenir a només 7 quilòmetres de donar-se la sortida oficial del Tour 2017, al caure en un dels revolts del circuit de Düsseldorf. Va ser hospitalitzat i intervingut quirúrgicament a la ciutat alemanya. Va estar internat durant una setmana i només de tornar a Múrcia va començar la fase de recuperació.