COP A LA VUELTA

Positiu de Samuel Sánchez, campió olímpic a Pequín

El ciclista asturià de 39 anys va presentar un compost de l'hormona del creixement en un control per sorpresa el 9 d'agost

samu

samu
jcarmengol33450090 gra363  orio  gipuzkoa   07 04 2016   el corredor del bmc ra170817144952

/

1
Es llegeix en minuts
SERGI LÓPEZ-EGEA / Nimes (Enviat especial)

Samuel Sánchez, veterà ciclista de 39 anys i fins aquest dijous una institució en el ciclisme, que havia de sortir amb el seu equip, l'BMC, a la Vuelta que comença dissabte a Nimes, ha donat positiu en un control per sorpresa efectuat a casa seva a Astúries el 9 d'agost. El ciclista té dret a la contraanàlisi, però la notícia confirmada per l'UCI (Unió Ciclista Internacional), suposa el final de la seva carrera i un cop molt fort per a tots els corredors joves que el miraven com un referent i com a campió olímpic de Pequín, el 2008.

Notícies relacionades

La substància trobada ha sigut GHRP2, que es tracta d'un compost que genera hormona del creixement en el cos humà i així es millora de forma artificial i absolutament antiesportiva la millora muscular. La notícia suposa un duríssim cop per a la Vuelta, per al ciclisme i per als corredors joves que intenten apartar-se dels mètodes absolutament fora de lloc que gairebé es carreguen aquest esport ara fa una dècada i mitja.

Més informació ben aviat.