Joana Monteiro, la ciclista portuguesa portada d''Interviú', atropellada al seu país

La campiona portuguesa de MTB té un braç trencat arran de l'accident

monteiro

monteiro

1
Es llegeix en minuts

La campiona portuguesa de mountain bike XCO Joana Monteiro ha sigut atropellada mentre s'entrenava al seu país amb el resultat d'un braç trencat, segons informa a les xarxes el seu equip, el Primaflor Mondraker Rotor, que lidera el medalla de bronze olímpic Carlos Coloma i que compta amb Fran Pérez com a mànager i Milton Ramos com una altra de les seves figures. 

Notícies relacionades

Monteiro, que va ser portada d''Interviú' el mes passat, és una de les 'bikers' més prometedores del panorama internacional. Amb 22 anys ha sigut set vegades campiona de Portugal en diferents categories i té com a objectiu principal preparar-se per a les Jocs Olímpics de Tòquio del 2020, on espera fer un bon paper. Després de l'accident, l'equip ha penjat un tuit anunciant el que ha passat i desitjant-li a la Joana una ràpida recuperació.

ELS ACCIDENTS

Amb aquest atropellament continua la mala ratxa d'accidents a la carretera en què s'han vist afectats ciclistes. El corredor d'Astana Michele Scarponi i el campió de MotoGP Nicky Hayden van morir per accidents entrenant-se a Itàlia. Chris Froome també va patir un accident amb un cotxe que el va atropellar voluntàriament mentre s'entrenava a França, i a Espanya també s'han produït diversos accidents que han acabat en tragèdia, com el d'Oliva, en què van morir tres ciclistes i diversos dels seus companys van quedar ferits.