CASTELLERS

Els Minyons de Terrassa aconsegueixen la millor actuació de la història dels castells

Amb quatre construccions de gamma extra superen la proesa aconseguida per la Vella de Valls el mes passat

Minyons de Terrassa / ACN

1
Es llegeix en minuts

Nova jornada de rècord a Terrassa. Els Minyons van completar la millor actuació de la història dels castells, amb quatre de gamma extra. Els egarencs van descarregar en una mateixa jornada el tres i el quatre de deu amb folre i manilles, el tres de nou amb folre i agulla i el pilar de vuit amb folre i manilles. A la Vella de Valls, l’honor d’haver fet el millor programa només li ha durat menys d’un mes: en la passada diada de Santa Úrsula van fer les mateixes construccions de 10 i de 9, però no van arribar a complir l’objectiu de completar l’actuació amb el pilar de vuit.

Al costat dels de la camisa malva van actuar els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sants. Els borinots van completar la tripleta màgica, tres de nou, quatre de nou i cinc de vuit, mentre que els blaus es van treure l’espina del Concurs de Tarragona i van completar el seu primer cinc de nou amb folre de la història, el segon gamma extra del seu currículum.

L'IMPONENT PILAR    

Notícies relacionades

Els Minyons de Terrassa, informa ACN, van començar amb el tres de deu amb folre i manilles, obrint pas cap a la que s’augurava com la millor actuació de la història dels castells, i el repte de repetir el quatre de deu –va ser la primera colla a completar-lo, fa només un any– arribava en segona ronda i es desfermava l’eufòria. A la ronda de repetició els Minyons van descarregar el tres de nou amb folre i agulla. La guinda va arribar en l’última ronda al descarregar l’imponent pilar de vuit amb folre i manilles.

BONA ACTUACIÓ DELS CAPGROSSOS

Després de descarregar un tres de nou amb folre, els de Sants van descarregar en segona ronda el quatre de nou amb folre i van completar la tripleta màgica amb el cinc de vuit. Els de Mataró van fer el cinc de nou i els Capgrosos van carregar in extremis el seu primer cinc de nou amb folre de la història. Els blaus es treien així l’espina del Concurs de Tarragona i van afegir un segon gamma extra al seu currículum, al costat de la torre de nou. L’actuació la van tancar amb el quatre de vuit.