UN AJUT AL BÀSQUET

Badalona patrocinarà el Joventut amb 800.000 euros anuals

La Penya lluirà el lema 'Badalona és futur' a la samarreta

Imatge del recent Joventut-Barça.

Imatge del recent Joventut-Barça. / DAVID GRAU LLINARES

1
Es llegeix en minuts

L'Ajuntament de Badalona patrocinarà el Joventut durant quatre anys, a través del lema 'Badalona és futur', que lluirà a la samarreta del primer equip i en diferents espais publicitaris del Palau Municipal d'Esports, i que suposarà uns ingressos de 800.000 euros anuals.

El contracte de patrocini forma part d'"una nova etapa en la relació entre l'Ajuntament i 'la Penya'", una nova aliança que "constarà d'una sèrie d'accions encaminades a la promoció social en valors del bàsquet", ha informat el consistori en un comunicat.

La municipalitat ha assenyalat que "aquesta nova etapa vol deixar enrere altres vies de col·laboració que l'Ajuntament històricament havia desenvolupat amb el club, algunes basades en l'aprofitament urbanístic", i ha agregat que amb aquest contracte busquen "la transparència dels comptes a partir d'ara".

Notícies relacionades

El president del club, Juanan Morales, ha explicat que "el lema del nostre acord, 'Badalona és futur', reflecteix que la ciutat i el club són un gran actiu de present amb un futur ple d'oportunitats" i ha assenyalat que l'acord "permet promoure els valors del club juntament amb els de la ciutat".

L'Ajuntament ha informat que estan estudiant l'opció de desenvolupar una fórmula similar des de la Fundació del Bàsquet que permeti, "en un futur molt pròxim", abraçar les entitats del bàsquet de base de la ciutat.