COMENTARI DESAFORTUNAT

Samuels: "No concedeixo entrevistes a dones"

Al missatge, l'expivot blaugrana també criticava el seu entrenador

ccarrillo32820696 barcelona 16 02 2016 deportes media day bar a b squet antes 160816134622

ccarrillo32820696 barcelona 16 02 2016 deportes media day bar a b squet antes 160816134622

2
Es llegeix en minuts

"Normalment no concedeixo entrevistes a dones, ja ho sabeu", va escriure l'expivot blaugrana Samardo Samuels al seu compte d'Instagram. El missatge va ser esborrat al cap d'unes hores, ja que les crítiques al jugador jamaicà no es van aturar. No obstant, ja era tard. El món ho sabia i el seu club, el Partizan de Belgrad, també. La reacció de la institució sèrbia va ser immediata.

"El KK Partizan NIS ha decidit suspendre el pivot Samardo Samuels degut a una violació de la disciplina del club, així com de les disposicions del seu contracte. La suspensió estarà activa fins a la decisió final de la Junta Disciplinària, que es reunirà amb motiu de l'escàndol que ha comès el jugador", explicava un breu comunicat a la web del club.

El missatge

El missatge del jamaicà va arribar després del partit de l'Eurocopa que el seu equip va perdre a casa (96-80) davant l'Alba de Berlín. Samuels gairebé no hi va tenir protagonisme, va anotar 12 punts i va aconseguir set rebots en els 18 minuts que va jugar. Llavors, cansat amb la situació, va explotar. I ho va fer a través d'Instagram. "Ha sigut una nit fotuda perquè l'entrenador ha pensat que era millor deixar-me assegut i mirant. Gràcies. ¿Per què sempre a mi?", deia el pivot del Partizan. 

La decisió del club de suspendre'l es deu, en gran part, al comentari sexista amb què va acabar el missatge. Però també a les critiques que el jugador va dirigir al seu entrenador, Miroslav Nikolic.

Notícies relacionades

En declaracions a la premsa sèrbia, Nikolic va assegurar que Samuels "no juga perquè no està en forma. M'agradaria que jugués tot el partit, seria bo per a tots, però de moment no és així. Veurem com serà la situació més endavant". I va afegir: "Val més que no us expliqui com es comporta". Preguntat per les queixes del jugador sobre no haver rebut la nòmina encara, l'entrenador va ser clar: "Per rebre el salari se l'ha de merèixer, cosa que ell no ha fet fins ara".

Antecedents

Samuels, de 28 anys i 206 centímetres d'alçada, només fa un mes que està al Partizan i viu una situació semblant a la que va tenir al Betis. El jugador va ser expulsat de l'entitat sevillana després d'haver criticat el seu entrenador, Alejandro Martínez, a través d'Instagram. Llavors, el jamaicà, després de discutir amb el tècnic, no va tenir inconvenient a explicar al seu perfil el que havia passat. Va acusar Martínez de falta de respecte i de no saber entendre-ho, però va confessar, això sí, que s'havia negat a jugar en un dels partits de pretemporada.