EUROBASKET-2017

La selecció li vol donar a Navarro un comiat de bronze

El jugador del Barça confessa "nervis i emoció" hores abans del seu últim partit internacional

GRA327. ESTAMBUL, 16/09/2017.- El baloncestista español Juan Carlos Navarro, ofrece una rueda de prensa en la que anuncia su retirada de la selección española de baloncesto cuando acabe el Eurobasket 2017, y su último partido será este domingo ante la selección rusa. EFE/Juan Carlos Hidalgo

GRA327. ESTAMBUL, 16/09/2017.- El baloncestista español Juan Carlos Navarro, ofrece una rueda de prensa en la que anuncia su retirada de la selección española de baloncesto cuando acabe el Eurobasket 2017, y su último partido será este domingo ante la selección rusa. EFE/Juan Carlos Hidalgo / Juan Carlos Hidalgo (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola / Istanbul (Enviat especial)

La selecció tancarà avui la seva participació a l’Eurobasket enfrontant-se a Rússia per la medalla de bronze (16.00 hores, Cuatro), mentre que la Sèrbia de Djordjevic i l’Eslovènia del nou geni del bàsquet, Luka Doncic, es jugaran el títol continental poc després (20.30 hores).

Però la càrrega emocional del partit serà encara més gran que la recompensa. Juan Carlos Navarro jugarà el seu últim partit internacional, posant fi a una etapa plena d’èxits (si guanya el bronze serà la desena medalla que guanya Espanya).

«Serà un dia especial», va apuntar. «És impressionant tot el que ha passat en aquests 17 anys i només tinc paraules d’agraïment per a tots», va dir el capità de la selecció, que somia amb un comiat dolç. «En les últimes hores he donat moltes voltes al cap. He estat més nerviós del normal pensant que arriba aquest moment. Però és llei de vida. Ve gent al darrere que ho està fent bé i segur que hi ha futur per a estona a la selecció. He tingut una carrera plena d’èxits i acabar-la amb una medalla seria ideal», va afegir.

L'admiració de Scariolo

Notícies relacionades

El seleccionador espanyol Sergio Scariolo també es va referir a l’adeu de Navarro quan va parlar del partit contra Rússia. «Sento emoció i admiració per viure el comiat d’un grandiós jugador i persona. Però ell mateix exigeix posar tota la concentració en el partit més important de tota la temporada i això és el que ara ens ocupa al 100%».

    «Tenim un grandíssim respecte pel repte i per la qualitat de Rússia, però ens agradaria molt acabar amb el cap ben alt. Tant de bo puguem regalar-li el triomf a Juan Carlos», va declarar Scariolo. 

Temes:

Eurobasket