Jasikevicius rebutja l'oferta del Barça

L'entrenador lituà seguirà al capdavant del Zalguiris de Kaunas

1
Es llegeix en minuts

Sarunas Jasikevicius ha rebutjat l'oferta d'entrenar el Barça de bàsquet la temporada que ve. L'actual entrenador del Zalguiris Kaunas i exbase de l'equip blaugrana, segons Esport3, seguirà com a tècnic del seu actual club, que li ha ofert un suculent contracte (uns 400.000 euros per temporada) que el converteix en l'entrenador més ben pagat de Lituània.

Jasikevicius era la primera opció de Nacho Rodríguez, nou màxim responsable esportiu de la secció de bàsquet, que manté una estreta relació d'amistat amb el lituà. No obstant, l'oferta del seu club i el fet que per normativa Jasikevicius no tingués els dos anys requerits com a primer entrenador per dirigir un equip de la Lliga ACB l'han portat a desestimar l'oferta del Barça.

Notícies relacionades

Fonts del club blaugrana han explicat que en cap moment el Barça ha assegurat que Jasikevicius fos la primera opció. "Hi ha diversos noms sobre la taula. Quan tinguem l'acord amb un, ho anunciarem", afirmen. Ara Rodríguez haurà de buscar altres alternatives. En aquest sentit, els noms de David Blatt (Darussafaka), Sito Alonso (Baskonia) i Pedro Martínez (València Basket) són alguns dels tècnics que es planteja el club per iniciar una nova etapa.

ADEU A OLESON I PERPEROGLOU 

Els que no hi seran en aquest nou projecte són Brad Oleson i Stratos Perperoglou. El Barça ha comunicat que cap dels dos no continuarà la temporada que ve. Oleson, escorta de 34 anys, acabava el contracte després de quatre campanyes i mitja com a blaugrana. L'aler grec, per la seva banda, tenia un any opcional però el club ha decidit no executar aquesta opció.