La selecció femenina de bàsquet, a punt per a l'Europeu

Més de 200 nens i nenes fan un afectuós comiat a l'equip espanyol davant el seu nou repte

zentauroepp38799532 deportes  seleccion femenina de baloncesto  jaume giro la ca170608204024

zentauroepp38799532 deportes seleccion femenina de baloncesto jaume giro la ca170608204024 / Maximo Garcia de la Paz

1
Es llegeix en minuts

No ha pogut tenir més bon comiat la selecció espanyola femenina de bàsquet, actual subcampiona olímpica, que aquest divendres surt cap a França per disputar dos amistosos de preparació de cara a l'Europeu de la República Txeca (del 16 al 25 de juny). Les jugadores han rebut l'homenatge de 200 nens i nenes del Colegio San José del Parque, a Madrid, que les han encoratjat en aquest nou repte.

L'equip, patrocinat per CaixaBank, és un dels favorits per aconseguir el títol continental, corona que va conquistar el 2013. De fet, a Espanya li sol anar bé aquest campionat, ja que ha pujat al podi europeu en set de les últimes vuit edicions.

UN REFERENT A SEGUIR

"Aquesta selecció és un exemple per a tot el bàsquet i l'esport femení", ha destacat Jorge Garbajosa, president de la federació espanyola. "En uns moments en què la societat necessita referents, aquesta

Notícies relacionades

selecció sempre ha sigut un exemple del que necessitem com a societat: un grup humà que posa tot el talent, sacrifici i potencial individual al servei d'un objectiu comú, deixant de banda la glòria personal", ha destacat per la seva part Jordi Gual, president de CaixaBank.

La selecció que entrena Lucas Mondelo debutarà en el torneig el divendres 16 de juny contra Hongria. El dissabte 17 s'enfrontarà a Ucraïna i el dilluns 19, a la República Txeca, l'amfitriona, per tancar la primera fase.