Madrid i Baskonia se citen en semifinals

2
Es llegeix en minuts

Les semifinals de la Copa es vestiran d’etiqueta. El Madrid, vigent campió, es trobarà en la segona semifinal del torneig amb el Laboral Kutxa, en un partit amb la prestància d’una final anticipada. Tant l’equip de Laso com el de Perasovic van complir amb els pronòstics de quarts. Per als madridistes va ser molt fàcil davant el Fuenlabrada (101-84). En canvi, l’equip vitorià va haver de buidar-se davant l’enorme actuació de l’Obradoiro, l’amfitrió, que només va claudicar en els últims segons (77-79).

Notícies relacionades

El somni es va quedar lluny de la realitat per al Fuenlabrada, que no va tenir cap opció davant el Madrid. El somni, en realitat, era plantar-se en la fase final i això ho va complir l’equip de Jota Cuspinera. Després el partit se li va fer inabastable davant un rival sobrat de recursos, que va comptar amb set jugadors per sobre de la desena de punts. I alguns amb la mira molt afinada, com Maciulis, que va anotar els quatre triples que va llançar. Amb Llull convertit en l’ànima de l’equip, el Madrid va aclarir el camí cap a les semifinals abans del descans, quan va prendre avantatge de 20 punts (54-34) A partir d’aquest marge, Laso es va dedicar a dosificar els seus jugadors de cara a la batalla que l’espera avui per arribar a defensar el títol que ha guanyat en les dues últimes edicions.

SIS TRIPLES DE HANGA

Pel Laboral Kutxa la classificació va resultar una empresa complicada, que només va poder fer seva després d’una sorprenent actuació de Hanga (20 punts, amb 6 i 7 en triples), i el suport de Causeur, Bourousis i Adams, el pòquer amb què compta Perasovic en la seva plantilla. A l’Obradoro se li va escapar la classificació entre els dits després de plantar-se en els últims 13 segons amb opció d’empatar a 78 en dos tirs lliures per a Waczynski. L’aler va fallar el primer, i va posar fi a l’aventura. 

Obradoiro, 77- Laboral Kutxa, 79

Laboral Kutxa: Adams (14), Causeur (19), Hanga (20), Tillie (5), Diop (4) -cinc inicial- James (-), Bouroussis (13), Blazic (4), Bertans (-).

Reial Madrid, 108 - Fuenlabrada, 84 

Reial Madrid: Llull (11), Carroll (18), Maciulis (15), Reues (10) Ayón (12) -cinc inicial- Rivers (-), Nocioni (14), Rodríguez (2), Lima (2), Hernangómez (2), Taylor (12).Fuenlabrada: Popovic (-), Tabu (5), Paunic (27), Wear (2), González (8)- cinc inicial- Urasun (22), Úriz (2), Stevic (9), Llorca (3), Smits (-), Sobin (6).