Gravat per càmeres

Enxampat un home que va robar amb una grua un cotxe estacionat a Barcelona

Els Mossos van descobrir que l'arrestat tenia un desballestador il·legal al Prat i buscava peces

Els Mossos dEsquadra han detingut un home pel robatori dun cotxe / MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos van detenir el 8 de gener un home de 47 anys que va utilitzar una grua per robar un cotxe que estava al mig del carrer, amb l'objectiu d'obtenir peces per reparar un vehicle del mateix model que tenia al seu desballestador il·legal.

En un comunicat, la policia catalana ha detallat que van poder trobar el presumpte lladre, de nacionalitat espanyola, gràcies a les càmeres de seguretat d'una de les empreses ubicades al carrer on estava estacionat el turisme sostret.

Notícies relacionades

Els agents van localitzar l'elevadora i la grua utilitzades en el robatori i, poc després, van trobar el presumpte lladre en una nau pròxima, on hi havia un desballestador il·legal de vehicles, ja que el detingut, amb cinc antecedents policials, no disposava de cap llicència que autoritzés aquesta activitat, que a més perjudica el medi ambient.

Al seu interior, els Mossos van localitzar 20 turismes i 25 motos que estaven en procés de desballestament, malgrat que la seva baixa no constava a la Direcció General de Trànsit (DGT).